|||

Nostatrip

Jeg er ikke Beatles-fan i den forstand at jeg ved alt om bandet - Lennons yndlingsfarve eller hvilken karakter George fik i 3. klasses engelsk-eksamen - men jeg ææælsker deres musik, og det har jeg gjort siden jeg var helt lille.

(Mit eneste hade-Beatlesnummer er The Long and Winding Road som er noget værre sødsuppeskrald).

Derfor har det været en stor oplevelse at være i Liverpool - på trods af den noget overgearede dyrkelse af drengene som turistmagnet.

Museet Beatles Story var fint og hyggeligt, men det var nede foran Cavern Club at jeg for alvor følte historiens vingesus og faktisk fik en lille tåre i øjet.

Det er jo fantastisk at tænke på hvordan Beatles blev Beatles - og hvor meget musik de har givet verden.

Og Beatles, det kan man altid lytte!

Up next Blød og giftig fødselsdag… Så er det blevet tid til den årlige genudsendelse af min stadigt mere desperate kampagne for at få jer til at fejre #grundstofdag når I har Fin naturstemning i Bute Park
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh