|||

Nostatrip

Jeg er ikke Beatles-fan i den forstand at jeg ved alt om bandet - Lennons yndlingsfarve eller hvilken karakter George fik i 3. klasses engelsk-eksamen - men jeg ææælsker deres musik, og det har jeg gjort siden jeg var helt lille.

(Mit eneste hade-Beatlesnummer er The Long and Winding Road som er noget værre sødsuppeskrald).

Derfor har det været en stor oplevelse at være i Liverpool - på trods af den noget overgearede dyrkelse af drengene som turistmagnet.

Museet Beatles Story var fint og hyggeligt, men det var nede foran Cavern Club at jeg for alvor følte historiens vingesus og faktisk fik en lille tåre i øjet.

Det er jo fantastisk at tænke på hvordan Beatles blev Beatles - og hvor meget musik de har givet verden.

Og Beatles, det kan man altid lytte!

Up next Blød og giftig fødselsdag… Så er det blevet tid til den årlige genudsendelse af min stadigt mere desperate kampagne for at få jer til at fejre #grundstofdag når I har Fin naturstemning i Bute Park
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?