|||

Nosta-triphop

Når jeg lytter musik er jeg gammeldags nok til for det meste at lytte til albums, snarere end playlists (selvom jeg har nogle stykker, fx med gode covernumre).

Men med nytåret lige på trapperne fik jeg lyst til at grave i streamingtjenestens lister med største hits og bedste albums fra fordums tider.

Jeg valgte i første omgang 1997, dels fordi det var en god tid for musik, dels fordi det var en periode at mit liv, hvor jeg virkelig fik lyttet meget nyt – ikke mindst fordi jeg lavede Universitetsradio og havde adgang til tonsvis af nye cd’er.

På listen har jeg allerede fået et nostalgisk kick ud af “Karma Police”, “Into My Arms” og “Bittersweet Symphony”. (Jeg måtte dog omvendt lynhurtigt springe over “MMMBop”, “Men in Black” og “Everybody (Backstreet’s Back)”…)

Om et par dage kan jeg så lytte listen fra 1998 – og ser allerede frem til Massive Attack, Beastie Boys og Korn.

Up next Apps der hænger sammen Forleden skrev jeg om mine nye “eksperimenter” med kalender og Todoist, som faktisk fungerer ret godt (men ikke perfekt), når det handler om at vise Årets ord 2023
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude