|||

Non-Iron Man

Hvad er det modsatte af JernManden?

I dag har jeg med beklagelse måtte indstille min bloddonor-tjans, fordi jeg åbenbart har for lavt jernindhold i blodet til at være donor.

De er søde nok til at sige, at det er noget man typisk ser hos folk der træner meget, men det føles som tom smiger.

Jeg ville rigtig gerne give blod.

Øv.

Up next Upgrade-afhængig Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har IQ envy ‪Det er på samme tid fantastisk og dybt eksistentielt udfordrende at se serier som “Inside Bill’s Brain” og “Abstract” (på Netflix).‬ ‪Jeg er både
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads