|||

Non-Iron Man

Hvad er det modsatte af JernManden?

I dag har jeg med beklagelse måtte indstille min bloddonor-tjans, fordi jeg åbenbart har for lavt jernindhold i blodet til at være donor.

De er søde nok til at sige, at det er noget man typisk ser hos folk der træner meget, men det føles som tom smiger.

Jeg ville rigtig gerne give blod.

Øv.

Up next Upgrade-afhængig Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har IQ envy ‪Det er på samme tid fantastisk og dybt eksistentielt udfordrende at se serier som “Inside Bill’s Brain” og “Abstract” (på Netflix).‬ ‪Jeg er både
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning