|||

Nogle gange har man bare lyst til at tage væk. Langt væk.

Jeg siger ikke, at jeg lider af en trang til at stikke af fra alting.

Men jeg faldt i går på BoingBoing over Antipodr - et site, som nemt viser dig det punkt på kloden, der ligger længst væk fra hvor du befinder dig.

Nu er jeg gammeldaws nok til gerne at ville have fast grund under fødderne det meste af tiden, så det må blive South East Island (eller - lidt mere afslappet fortolket - bare en af Chatham-øerne) for mit vedkommende.

South East Island er vist ubeboet. Indtil videre.South East Island er vist ubeboet. Indtil videre.

Besøgende er velkomne til en kop kaffe.

(tweet)

Up next Arrgh. Så kører vi igen… Den vel efterhånden traditionelle, årlige tilbage-fra-sommerferie-ballade. Jeg er virkelig, virkelig ikke klar, på trods af et par ugers langsom Hvad kan vi gøre? Jeg har virkelig prøvet at tvinge mig selv til at tænke fremadrettet i dag: Hvad kan jeg og vi gøre, i hverdagen og i et lidt større perspektiv, for
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh