|||

Nogle gange har man bare lyst til at tage væk. Langt væk.

Jeg siger ikke, at jeg lider af en trang til at stikke af fra alting.

Men jeg faldt i går på BoingBoing over Antipodr - et site, som nemt viser dig det punkt på kloden, der ligger længst væk fra hvor du befinder dig.

Nu er jeg gammeldaws nok til gerne at ville have fast grund under fødderne det meste af tiden, så det må blive South East Island (eller - lidt mere afslappet fortolket - bare en af Chatham-øerne) for mit vedkommende.

South East Island er vist ubeboet. Indtil videre.South East Island er vist ubeboet. Indtil videre.

Besøgende er velkomne til en kop kaffe.

(tweet)

Up next Arrgh. Så kører vi igen… Den vel efterhånden traditionelle, årlige tilbage-fra-sommerferie-ballade. Jeg er virkelig, virkelig ikke klar, på trods af et par ugers langsom Hvad kan vi gøre? Jeg har virkelig prøvet at tvinge mig selv til at tænke fremadrettet i dag: Hvad kan jeg og vi gøre, i hverdagen og i et lidt større perspektiv, for
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist