|||

Nejtakcrosoft

For et par måneder siden valgte jeg at nuke min konto hos Microsoft, efter en længere periode med kaos og irritation over både deres tjenester og deres elendige supportsider.

I dag måtte jeg så krybe til korset og lave en ny konto, fordi jeg i forbindelse med et par foredrag har lovet at tjekke hvad Microsoft har gang i med Bing AI og Copilot og så videre.

Suk.

Ideen var dog at lave den mest skrabede profil jeg kunne, så da jeg oprettede mig var jeg MEGET opmærksom på ikke at give Microsoft lov til fx at sende mig nyhedsbreve eller tilbud eller den slags.

Forestil jer så min overraskelse, da der TO MINUTTER efter dukkede en mail op i indbakken med et tilbud om at bruge noget, der hedder Microsoft Rewards!

Nej tak!Nej tak!

Jeg har ingen anelse om hvad “Microsoft Rewards” er for noget, og jeg har ingen intentioner om at undersøge det.

Men nøj, det krævede disciplin ikke bare at slette den nye konto med det samme.

Up next Hyggeligt at møde dig – hvem er du? Jorden i 1000 stykker
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak