|||

Nejtakcrosoft

For et par måneder siden valgte jeg at nuke min konto hos Microsoft, efter en længere periode med kaos og irritation over både deres tjenester og deres elendige supportsider.

I dag måtte jeg så krybe til korset og lave en ny konto, fordi jeg i forbindelse med et par foredrag har lovet at tjekke hvad Microsoft har gang i med Bing AI og Copilot og så videre.

Suk.

Ideen var dog at lave den mest skrabede profil jeg kunne, så da jeg oprettede mig var jeg MEGET opmærksom på ikke at give Microsoft lov til fx at sende mig nyhedsbreve eller tilbud eller den slags.

Forestil jer så min overraskelse, da der TO MINUTTER efter dukkede en mail op i indbakken med et tilbud om at bruge noget, der hedder Microsoft Rewards!

Nej tak!Nej tak!

Jeg har ingen anelse om hvad “Microsoft Rewards” er for noget, og jeg har ingen intentioner om at undersøge det.

Men nøj, det krævede disciplin ikke bare at slette den nye konto med det samme.

Up next Hyggeligt at møde dig – hvem er du? Jorden i 1000 stykker
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh