|||

Mobil-gøjseren

Jeg faldt i gryden (igen) og blev nødt til at købe en iPhone 14 (Pro Max, siden du spørger). Den “gamle” har heldigvis fundet et godt ny hjem.

Anyway, en af de niffig ting ved dette års model er jo den nye always on-skærm, som jeg faktisk allerede er begyndt at holde af.

Det er lige blevet en lille smule nemmere hurtigt at tjekke klokken og kommende aftaler eller vejrudsigten – alt efter hvilke widgets man har valgt – og så kan man også hygge sig med fine baggrundsbilleder.

Det har dog også betydet, at jeg lige i disse dage er ekstra opmærksom på andre menneskers mobiler og mobilvaner – især nede i træningscentret, hvor de fleste har en telefon med til musik eller podcast eller bare til at tracke deres træning.

Og så er vi fremme ved gøjseriet.

Jeg bliver nemlig TOTALT stresset af folk der ikke låser deres telefon, men bare lægger den fra sig med tændt skærm, selv når de går ned i den anden ende af lokalet eller ud for at tage en tår vand eller noget.

Det er det samme med folk på fælleskontoret, der går fra deres computer uden at låse den.

Jeg kan slet ikke klare det. Hold så op!

Up next Dør Dråbe på blad
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?