|||

Mobil-gøjseren

Jeg faldt i gryden (igen) og blev nødt til at købe en iPhone 14 (Pro Max, siden du spørger). Den “gamle” har heldigvis fundet et godt ny hjem.

Anyway, en af de niffig ting ved dette års model er jo den nye always on-skærm, som jeg faktisk allerede er begyndt at holde af.

Det er lige blevet en lille smule nemmere hurtigt at tjekke klokken og kommende aftaler eller vejrudsigten – alt efter hvilke widgets man har valgt – og så kan man også hygge sig med fine baggrundsbilleder.

Det har dog også betydet, at jeg lige i disse dage er ekstra opmærksom på andre menneskers mobiler og mobilvaner – især nede i træningscentret, hvor de fleste har en telefon med til musik eller podcast eller bare til at tracke deres træning.

Og så er vi fremme ved gøjseriet.

Jeg bliver nemlig TOTALT stresset af folk der ikke låser deres telefon, men bare lægger den fra sig med tændt skærm, selv når de går ned i den anden ende af lokalet eller ud for at tage en tår vand eller noget.

Det er det samme med folk på fælleskontoret, der går fra deres computer uden at låse den.

Jeg kan slet ikke klare det. Hold så op!

Up next Dør Dråbe på blad
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde