|||
min ven, makrobillenmin ven, makrobillen
Up next Grundstofdag 2021 - Anders fylder tin Det er blevet tid til den årlige kampagne for konceptet #grundstofdag - naturligvis fordi jeg i dag fejrer min egen. Denne gang fylder jeg ‘tin’ - Beta-junkie Jeg har det generelt svært med at tøjle min FOMO, når det handler om opdateringer til apps og OS’er. I denne omgang havde jeg dog faktisk besluttet
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning