|||

Mig og så Shubberne

Det er ikke fordi jeg er vildt stolt af at have lyttet Shu-bi-dua hele formiddagen.

Men der kom lige et opsamlings-album, og jeg lyttede virkelig meget til Shubberne i slut-70’erne, og det er blevet en fast-kodet del af min hjerne nu.

Så jeg hygger mig sgu! Og synger også lidt med indimellem – i hvert fald inde i hovedet.

Jeg tror faktisk jeg kan stort set alle tekster op til og med Shu-bi-dua 7 (hvor de afgjort var ved at miste grebet, men der er et par fine sange).

Ah, well. Nostatrips er også en slags rejser.

Up next Skal-skal ægge? Hjælp til posekøb
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline