|||

Mig og så Shubberne

Det er ikke fordi jeg er vildt stolt af at have lyttet Shu-bi-dua hele formiddagen.

Men der kom lige et opsamlings-album, og jeg lyttede virkelig meget til Shubberne i slut-70’erne, og det er blevet en fast-kodet del af min hjerne nu.

Så jeg hygger mig sgu! Og synger også lidt med indimellem – i hvert fald inde i hovedet.

Jeg tror faktisk jeg kan stort set alle tekster op til og med Shu-bi-dua 7 (hvor de afgjort var ved at miste grebet, men der er et par fine sange).

Ah, well. Nostatrips er også en slags rejser.

Up next Skal-skal ægge? Hjælp til posekøb
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh