|||

Metalspeak

I dag har jeg haft den kolossale fornøjelse at få lov til at lave en kort speak, der skal bruges på Dying Hydras kommende album.

Det skete ude i Sydhavnen, inde bag en labyrint af betongange, i et fantastisk studie med tonsvis af udstyr og instrumenter og stemning.

Det tog måske sammenlagt 10 minutter at læse mine bidder op nogle gange i forskellige tempi og stemninger, og så ind at lytte hvordan de passede i nummeret bagefter.

Det var lige før det var lidt for meget, så sjovt det var, og jeg kom virkelig til at savne at producere noget i fællesskab på den måde - musik, radio eller tv.

Nu glæder jeg mig så som et lille barn til at høre det endelige resultat!

Up next Mere makro - flere dråber på blad Spamfilter 2.0 Jeg er nu blevet spamfilter for min mor. Mistænker hun en mail for at være phishing eller anden spam, sender hun den videre til mig og spørger om
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning