|||

Metalspeak

I dag har jeg haft den kolossale fornøjelse at få lov til at lave en kort speak, der skal bruges på Dying Hydras kommende album.

Det skete ude i Sydhavnen, inde bag en labyrint af betongange, i et fantastisk studie med tonsvis af udstyr og instrumenter og stemning.

Det tog måske sammenlagt 10 minutter at læse mine bidder op nogle gange i forskellige tempi og stemninger, og så ind at lytte hvordan de passede i nummeret bagefter.

Det var lige før det var lidt for meget, så sjovt det var, og jeg kom virkelig til at savne at producere noget i fællesskab på den måde - musik, radio eller tv.

Nu glæder jeg mig så som et lille barn til at høre det endelige resultat!

Up next Mere makro - flere dråber på blad Spamfilter 2.0 Jeg er nu blevet spamfilter for min mor. Mistænker hun en mail for at være phishing eller anden spam, sender hun den videre til mig og spørger om
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak