|||

Mere shopping

Jeg har ellers været rigtig glad for mine hundedyre trådløse BeatsX-hovedtelefoner, men nu er de netop afleveret til reparation/ombytning for ANDEN gang - og derfor er jeg begyndt at kigge mig lidt om efter et alternativ.

Jeg er blevet nysgerrig på “ægte” trådløse øredutter - i modsætning til BeatsX, der stadig har en snøre bag nakken - men er usikker på, om jeg tør satse på noget, der ikke er fortøjret på anden måde end med en prop i øret.

Og så koster de jo også liiiige det mere.

Lige nu peger pilen dog på Jabra 65/Elite/Active-et eller andet, eller måske RHAs TrueConnect - men vi får se…

Jeg kunne sikkert også godt overtales til et par af Apples AirPods, HVIS de ellers kom i sort (og jeg sætter grænsen ved at bruge 500-1000 kroner på at få dem lakeret). Så dét er udelukket.

Up next Småting i hverdagen Review-requests Ting jeg virkelig ikke kan klare: Folk i podcasts, der siger “giv mig en 5-stjerners rating i iTunes og skriv en god anmeldelse!” Du må gerne bede
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh