|||

Mere shopping

Jeg har ellers været rigtig glad for mine hundedyre trådløse BeatsX-hovedtelefoner, men nu er de netop afleveret til reparation/ombytning for ANDEN gang - og derfor er jeg begyndt at kigge mig lidt om efter et alternativ.

Jeg er blevet nysgerrig på “ægte” trådløse øredutter - i modsætning til BeatsX, der stadig har en snøre bag nakken - men er usikker på, om jeg tør satse på noget, der ikke er fortøjret på anden måde end med en prop i øret.

Og så koster de jo også liiiige det mere.

Lige nu peger pilen dog på Jabra 65/Elite/Active-et eller andet, eller måske RHAs TrueConnect - men vi får se…

Jeg kunne sikkert også godt overtales til et par af Apples AirPods, HVIS de ellers kom i sort (og jeg sætter grænsen ved at bruge 500-1000 kroner på at få dem lakeret). Så dét er udelukket.

Up next Småting i hverdagen Review-requests Ting jeg virkelig ikke kan klare: Folk i podcasts, der siger “giv mig en 5-stjerners rating i iTunes og skriv en god anmeldelse!” Du må gerne bede
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft