|||

Mere shopping

Jeg har ellers været rigtig glad for mine hundedyre trådløse BeatsX-hovedtelefoner, men nu er de netop afleveret til reparation/ombytning for ANDEN gang - og derfor er jeg begyndt at kigge mig lidt om efter et alternativ.

Jeg er blevet nysgerrig på “ægte” trådløse øredutter - i modsætning til BeatsX, der stadig har en snøre bag nakken - men er usikker på, om jeg tør satse på noget, der ikke er fortøjret på anden måde end med en prop i øret.

Og så koster de jo også liiiige det mere.

Lige nu peger pilen dog på Jabra 65/Elite/Active-et eller andet, eller måske RHAs TrueConnect - men vi får se…

Jeg kunne sikkert også godt overtales til et par af Apples AirPods, HVIS de ellers kom i sort (og jeg sætter grænsen ved at bruge 500-1000 kroner på at få dem lakeret). Så dét er udelukket.

Up next Småting i hverdagen Review-requests Ting jeg virkelig ikke kan klare: Folk i podcasts, der siger “giv mig en 5-stjerners rating i iTunes og skriv en god anmeldelse!” Du må gerne bede
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot