|||

Mere html-gøgl

Det har i øvrigt også været ret cool at fifle med mit nye website i html på Padden.

Jeg faldt forleden over Textastic-appen, der ikke bare er ret fin til kodning/redigering og preview af resultatet, men også har indbygget ftp-klient, så jeg kan pushe rettelser ud på sitet med det samme.

Når jeg tænker tilbage på sommeren ’98 hvor jeg lærte (det lidt jeg ved om) html, så føles det ret fremtidsagtigt.

Men der er selvfølgelig også (gys!) gået mere 20 år…

PS. Textastic findes også på macOS, hvor den sådan set også er fin nok, men mystisk nok ikke indeholder samme ftp-klient (så der bruger jeg lige nu en trial af Forklift.

Up next HTML-nørderi De sidste par dage har jeg (sikkert delvist som overspringshandling) fiflet med at lægge mine firma-sites over på flad html, og det er ENORMT Ny mikrofon Jeg har længe ønsket mig en ny mikrofon, der kan favne både speaks og interviews - og selvfølgelig lyder godt. I weekenden bestilte jeg en Neumann
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist