|||

Mere html-gøgl

Det har i øvrigt også været ret cool at fifle med mit nye website i html på Padden.

Jeg faldt forleden over Textastic-appen, der ikke bare er ret fin til kodning/redigering og preview af resultatet, men også har indbygget ftp-klient, så jeg kan pushe rettelser ud på sitet med det samme.

Når jeg tænker tilbage på sommeren ’98 hvor jeg lærte (det lidt jeg ved om) html, så føles det ret fremtidsagtigt.

Men der er selvfølgelig også (gys!) gået mere 20 år…

PS. Textastic findes også på macOS, hvor den sådan set også er fin nok, men mystisk nok ikke indeholder samme ftp-klient (så der bruger jeg lige nu en trial af Forklift.

Up next HTML-nørderi De sidste par dage har jeg (sikkert delvist som overspringshandling) fiflet med at lægge mine firma-sites over på flad html, og det er ENORMT Ny mikrofon Jeg har længe ønsket mig en ny mikrofon, der kan favne både speaks og interviews - og selvfølgelig lyder godt. I weekenden bestilte jeg en Neumann
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh