|||

Mellem verdener

Som regel skriver jeg mine korte boganmeldelser ovre på Goodreads, men denne gang blev det altså på bloggen.

Bogen er “The Space Between Worlds” af Micaiah Johnson, en supercool scifi-fortælling, der greb mig nærmest lidt på trods.

Den grundlæggende historie tager udgangspunkt i en verden, hvor udvalgte ‘traversers’ kan rejse mellem paralleluniverser og besøge andre udgaver af Jorden - så længe de er tæt på vores egen Jords historie, og så længe de rejsende er døde i den verden de besøger.

Dét er jo ganske godt tænkt, og jeg var med det samme nysgerrig da jeg hørte bogen omtalt i en episode af The Incomparable, som jeg straks satte på pause for at læse bogen uden spoilers.

De første par sider var jeg dog en anelse nervøs. Den unge hovedperson og de indledende plottwists gav mig bange anelser for om det måske mest var en Young Adult-bog - noget som jeg er stødt på en del gange i scifiland, og sjældent med godt resultat.

Men “The Space Between Worlds” er meget, meget mere. Velskrevet, street-smart, underholdende og tilfredsstillende på rigtig mange måder.

Kan absolut anbefales!

Up next It Might Get Loud is i havnen
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist