|||

Mellem verdener

Som regel skriver jeg mine korte boganmeldelser ovre på Goodreads, men denne gang blev det altså på bloggen.

Bogen er “The Space Between Worlds” af Micaiah Johnson, en supercool scifi-fortælling, der greb mig nærmest lidt på trods.

Den grundlæggende historie tager udgangspunkt i en verden, hvor udvalgte ‘traversers’ kan rejse mellem paralleluniverser og besøge andre udgaver af Jorden - så længe de er tæt på vores egen Jords historie, og så længe de rejsende er døde i den verden de besøger.

Dét er jo ganske godt tænkt, og jeg var med det samme nysgerrig da jeg hørte bogen omtalt i en episode af The Incomparable, som jeg straks satte på pause for at læse bogen uden spoilers.

De første par sider var jeg dog en anelse nervøs. Den unge hovedperson og de indledende plottwists gav mig bange anelser for om det måske mest var en Young Adult-bog - noget som jeg er stødt på en del gange i scifiland, og sjældent med godt resultat.

Men “The Space Between Worlds” er meget, meget mere. Velskrevet, street-smart, underholdende og tilfredsstillende på rigtig mange måder.

Kan absolut anbefales!

Up next It Might Get Loud is i havnen
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft