|||

Mastopdatering og billeder

Jeg var nok lovlig kæk forrige uge, da jeg annoncerede at Pixelfed måske var min nye Instagram-erstatning.

I praksis var jeg ikke vild med appen, og jeg fandt heller ikke nok interessante foto-postere derovre til at jeg følte et behov for løbende at tjekke nye billeder.

Til gengæld har jeg jo ofte lagt billeder ud på min blog på 4nd3rs.dk, hvor jeg poster tre gange om ugen om teknologi, hverdag og ting & sager – herunder altså billeder fra min færd rundt i virkeligheden.

Anyway – jeg skriver denne post lige så meget for at teste en lille automatisering jeg leger med, som (forhåbentlig!) kan smide mine blog-posts over på Mastodon.

Om det virker bliver nok snart tydeligt, og om det generelt er en god idé finder jeg nok også ret hurtigt ud af…

Up next Juletræsrest Testing, testing Inspireret af Merlin Manns begejstring for Blot.im (han har talt meget om tjenesten i flere af sine podcast), har jeg kastet mig over at udforske
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude