|||

Mappenørderi

Jeg går og roder med at lave re-organisering af min mappestruktur på Mac’en (og derfor også i Dropbox og diverse backups).

Af en masse forskellige årsager prøver jeg at gøre mapperne mere overskuelige, også fordi min backup-strategi ville have godt af det. Det skal helst være tydeligt, hvilke mapper der skal synkroniseres løbende, og hvilke der mere er en slags arkiv.

Men det er jo ikke noget man bare lige gør! Det skal helst være nogenlunde langtidsholdbart, så jeg ikke skal ligge og jage efter mapperne i hverdagen fordi de hele tiden skifter navn og plads. Og så jeg ikke skal være bekymret for, om jeg nu også har taget backup af alting.

Lige nu har jeg lavet nogle skitser til forskellige strukturer i Goodnotes, og så tror jeg næste skridt er at lave det i Mindmap, som er lidt mere fleksibelt, hvis jeg vil bytte rundt på ting.

Jeg har læst en del baggrund også, og der er mange forskellige strategier:

Nogle advokerer for at dele alting op i Projekter, Områder, Ressourcer og Arkiv, andre for at begynde med Privat/Arbejde-opdeling, og så grave sig ned i mappestrukturen derfra.

Personligt tror jeg, at jeg havner et sted midt imellem. Vi får se. Stay tuned!

Up next De nye Reminders fra Apple Den indbyggede todo-app Reminders har fået en opdatering i både macOS og iOS. Og det er jo fint. Men det irriterer mig voldsomt, at subtasks, der Jeg kan heller ikke finde dem
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde