|||

De nye Reminders fra Apple

Den indbyggede todo-app Reminders har fået en opdatering i både macOS og iOS. Og det er jo fint.

Men det irriterer mig voldsomt, at subtasks, der ellers kunne være en nyttig ny funktion, er blevet så begrænset implementeret, at de reelt ikke - for mig - kan bruges til noget (mere end Reminders kunne før).

For eksempel: Hvis man giver en deadline til en subtask, så får man ganske vist en påmindelse på det relevante tidspunkt, men der står intet i den reminder-subtask om, hvor den hører til.

Så hvis jeg fx laver en opgave der hedder “Skriv bog”, og en subtask der hedder “Research person” med deadline i dag kl 13, så får jeg en påmindelse med “Research person” - uden nogen kontekst - og så skal jeg selv huske at den hører til Bog-opgaven.

Så i praksis skal man skrive i hver subtask hvilken hovedopgave den ligger under - ellers kan det hurtigt blive forvirrende.

Hvorfor kan de ikke skrive at den ligger under XYZ task, og at den ligger i ZYX liste (reminders, privat, arbejde, etc)?

Jaja, det er et luksusproblem, og jojo, der er dusinvis af alternative todo-apps og task managers derude - men at bruge den indbyggede har nu nogle fordele, og nu havde Apple jo lige lovet, at deres Reminders-app ligefrem ville blive halv-avanceret…

#førsteverdensproblem

Up next Vejbrød Mappenørderi Jeg går og roder med at lave re-organisering af min mappestruktur på Mac’en (og derfor også i Dropbox og diverse backups). Af en masse forskellige
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen