|||

MacBook-tæv

Det kan godt være, at jeg stadig ikke har hørt ventilatoren i den nye M1-MacBook, og batterilevetiden forstætter med at overraske (jeg føler jeg kan køre i dagevis på en opladning).

Men maskinen lever trods alt i den fysiske virkelighed, og når man importerer i størrelsesordenen 60-70.000 billeder i Apple Photos, så kan man altså godt mærke at den bliver lidt lun, og batteriet er gået mærkbart nedaf i løbet af formiddagen…

🔥😄

Up next Digital oprydning Nogle gange bliver man bare meget, meget træt. Sidste år tog jeg mig god tid nogle feriedage og ryddede op i min samling af FLAC-rippede cd’er, så Motto for 2021
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline