|||

MacBook-tæv

Det kan godt være, at jeg stadig ikke har hørt ventilatoren i den nye M1-MacBook, og batterilevetiden forstætter med at overraske (jeg føler jeg kan køre i dagevis på en opladning).

Men maskinen lever trods alt i den fysiske virkelighed, og når man importerer i størrelsesordenen 60-70.000 billeder i Apple Photos, så kan man altså godt mærke at den bliver lidt lun, og batteriet er gået mærkbart nedaf i løbet af formiddagen…

🔥😄

Up next Digital oprydning Nogle gange bliver man bare meget, meget træt. Sidste år tog jeg mig god tid nogle feriedage og ryddede op i min samling af FLAC-rippede cd’er, så Motto for 2021
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh