|||

Mac-apps galore

Som tidligere nævnt har jeg forlængst erkendt, at app-dimseri er en hobby for mig. Jeg synes ganske enkelt det er sjovt og hyggeligt at prøve nye apps, også selvom det nogle gange kræver en hel del fodarbejde at skifte mellem nye tilbud og gamle favoritter.

(Fik jeg nævnt at jeg i løbet af den sidste uge har taget rundturen fra NotePlan via Obsidian til Craft – igen?!)

Anyway, det er jo heldigvis ikke alle apps der kræver en større omkalfatring af hverdagens workflows – og forleden fik jeg fra YouTube-kanalen Snazzy Labs en masse tips til små, handy Mac-apps, der udover at være interessante søreme også er gratis.

Ikke at jeg betragter det som en nødvendighed – faste læsere vil vide at jeg meget gerne betaler for god software og gode tjenester – men det gør det jo i hvert fald lidt nemmere at prøve

Se selv – og mon ikke du også finder nogle små guldklumper?

Up next Highlights lige tilbage i fjæset For tiden tager jeg et par prøvemåneder med tjenesten Readwise, som jeg længe har kigget længselsfuldt – eller i hvert fald nysgerrigt – på. Den Skov-spir
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist