|||

Mac-apps galore

Som tidligere nævnt har jeg forlængst erkendt, at app-dimseri er en hobby for mig. Jeg synes ganske enkelt det er sjovt og hyggeligt at prøve nye apps, også selvom det nogle gange kræver en hel del fodarbejde at skifte mellem nye tilbud og gamle favoritter.

(Fik jeg nævnt at jeg i løbet af den sidste uge har taget rundturen fra NotePlan via Obsidian til Craft – igen?!)

Anyway, det er jo heldigvis ikke alle apps der kræver en større omkalfatring af hverdagens workflows – og forleden fik jeg fra YouTube-kanalen Snazzy Labs en masse tips til små, handy Mac-apps, der udover at være interessante søreme også er gratis.

Ikke at jeg betragter det som en nødvendighed – faste læsere vil vide at jeg meget gerne betaler for god software og gode tjenester – men det gør det jo i hvert fald lidt nemmere at prøve

Se selv – og mon ikke du også finder nogle små guldklumper?

Up next Highlights lige tilbage i fjæset For tiden tager jeg et par prøvemåneder med tjenesten Readwise, som jeg længe har kigget længselsfuldt – eller i hvert fald nysgerrigt – på. Den Skov-spir
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh