|||

Månejalousi

Som de fleste nok har bemærket sig, så er det i dag 50 år siden Neil og Buzz satte støvler på Månen. Det var en præstation, som altid har grebet mig og imponeret mig.

Og så må jeg også indrømme, at den også altid har gjort mig misundelig - dels fordi jeg ikke lige var astronaut og kunne være med, og - lidt mere nede på jorden - dels fordi jeg ikke engang er gammel nok til at have fulgt missionen og set landingen live i tv dengang.

Heldigvis så jeg fornyligt den fantastiske Apollo 11-dokumentar, og følte nærmest, at det var som at (gen-)opleve hele missionen.

Up next Fin naturstemning i Bute Park 12 faner Det er vist efterhånden en fast tilbagevendende selvoptaget klagesang, at jeg brokker mig - på skrømt - over at være faldet i endnu et
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh