|||

Luft i ørerne

Kan man lytte for meget podcast?

Nok ikke rigtig.

Alligevel gik jeg og overvejede i dag, om jeg skulle skrue lidt ned for lytningen.

Er så vant til altid at have propper og podcast i ørerne når jeg går tur, at fornemmelsen af vind og lyde fra verden var aldeles uvant, da jeg i dag for en gangs skyld var uden hovedtelefoner.

Måske skulle man sætte en lyttefri gåtur i kalenderen mindst en gang om ugen?

Hmmm.

Up next Sky-setup Nogle gange er det dersens cloud-noget jo faktisk ganske niffigt. I dag var det fx supernemt at sætte ny Padde op til min mor, med iCloud-backup, Ny mini-tripod til mobilen
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh