|||

Lord of the Movie production

Jeg er igang med for 117. gang at se ekstramaterialet fra Lord of the Rings-filmene.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er mig en kilde til åbenbart endeløs fornøjelse at se hvordan filmen blev lavet.

Jeg ælsker at se både designere, smede, skuespillere, sætbyggere, fotografer, kostumefolk og alle de mange hundrede mennesker, der var med til at lave filmene for knap 20 år siden.

Det har nok noget at gøre med det fanatiske arbejde med at få alle detaljer helt rigtige, og samtidig at man får en klar fornemmelse af, at selv de mest perifere personer har haft en total fest over at være med - selv når det betød 20 timers arbejdsdage, ting der gik i stykker, optagelser der var ude af fokus eller hvad det nu har været.

Up next Bladlys Spejling af Nyhavn spejling af nyhavn
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning