|||

Lord of the Movie production

Jeg er igang med for 117. gang at se ekstramaterialet fra Lord of the Rings-filmene.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er mig en kilde til åbenbart endeløs fornøjelse at se hvordan filmen blev lavet.

Jeg ælsker at se både designere, smede, skuespillere, sætbyggere, fotografer, kostumefolk og alle de mange hundrede mennesker, der var med til at lave filmene for knap 20 år siden.

Det har nok noget at gøre med det fanatiske arbejde med at få alle detaljer helt rigtige, og samtidig at man får en klar fornemmelse af, at selv de mest perifere personer har haft en total fest over at være med - selv når det betød 20 timers arbejdsdage, ting der gik i stykker, optagelser der var ude af fokus eller hvad det nu har været.

Up next Bladlys Spejling af Nyhavn
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?