|||

Logo-leg med tegneapp

I morges sad jeg og læste en artikel om forskellige kunstner-typers brug af den nye iPad Pro - og faldt over Assembly-appen, som jeg også tidligere har leget med.

Jeg hentede den nye version ned på min Padde - og gav mig til at lege lidt, bare lige 10 minutters tid.

Resultatet blev først to nye mulige cover-fotos til min work.flow podcast

Det aktuelle logo ser således ud:

Fra de første 59 episoderFra de første 59 episoder

Og det første bud på et alternativ:

Skal nok justeres lidt i nuancerne…Skal nok justeres lidt i nuancerne…

Det næste der kom ud af Assembly så således ud:

En noget andet stilEn noget andet stil

Og mens jeg var igang, så fik jeg på en eller anden måde lavet et logo til en podcast, der ikke eksisterer endnu.

Den hedder - åbenbart - “Curious Bot”:

Botten er nysgerrigBotten er nysgerrig

Skal jeg lave den? Og…hvad skal den så egentlig handle om? 🧐

PS. Assemby er en ret cool app, men jeg har ikke rigtig brug for den til hverdag. Så det er lidt ærgerligt, at de er gået over til abonnements-model.

Jeg betaler ellers glad mine abonnementer til apps jeg bruger hele tiden - Bear, Overcast, etc - men vil ikke give $4.99 om måneden for noget jeg måske skal bruge 4 gange om året… Så ville jeg hellere smide $20 én gang. Ah, well.

Up next Return of the Research-nørderi I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler Bad blood, dårlig business Dagens læse-anbefaling er “Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup” by John Carreyrou Mit ultrakorte QikReview: Vild historie. Jeg
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh