|||

Læsetanker

Forleden tænkte jeg, for sikkert tusinde gang:

Det burde være en menneskeret at kunne ligge et par timer på sofaen og læse søndag eftermiddag.

Og her tirsdag tænker jeg …og faktisk hver dag!

Up next Tudetur i podcast-land På fredag skal jeg besøge Rikke Collin og Tårekanalen, “…en podcast om de ting i kulturen der rører os til tårer.” Jeg opdagede den for relativt Serie-tip: 7 sekunder Der er jo alt for meget godt tv derude for tiden - men også virkelig meget bras. Det kan være svært at finde det rigtige at bruge tiden på, på trods
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh