|||

Kort Brave-opfølgning

Jeg fortsætter med Brave og er stadig nogenlunde tilfreds. Der er dog to småting, der er begyndt at irritere mig. Om det så er nok til at sende mig videre til Firefox eller tilbage i Safari, det vil tiden vise…

Det første irritationsmoment er, at når jeg taster cmd+T for at åbne et nyt faneblad, så skal jeg selv placere cursoren i adresse-/søgefeltet, før jeg skriver en URL eller et søgeord. Det er jo dumt, og i Safari bliver cursoren automatisk anbragt klar til indtastning.

Det andet problem er, at mine åbne tabs ikke bliver synkroniseret mellem mobil, tablet og computer. Brave siger, at det er en funktion der snart kommer – så jeg håber det sker snart. Det er nemlig noget jeg bruger hele tiden, når jeg skifter mellem mine maskiner.

Up next Browserkrig-revival? Der har været skrevet en del de sidste par dage om en ny statistik for desktop-browsere (og lidt om mobilbrowsere) – og nogle mener ligefrem, at den In the rough
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist