|||

Konferencer

I min tid på Harddisken var jeg heldig at kunne tage på en del konferencer især i udlandet, hvor jeg både fik ny inspiration og muligheden for at lave interviews med mange superspændende mennesker.

Som selvstændig har mulighederne været færre - dels pga økonomien (det er sværere at få en pressebillet, og de gode konferencer koster mange penge), dels pga tid og cost/benefit-analyse:

Det er lidt en mental bremseklods for mig at tænke på, om jeg nu også får nok ud af en given konference - hvis jeg selv skal betale for både billet, rejse og ophold, og hvis jeg ikke umiddelbart planlægger interviews, men “bare” at samle inspiration.

Lige nu overvejer jeg om det er udgiften og besværet værd at smutte til The Next Web i maj i Amsterdam, til gengæld har jeg taget beslutningen om at prøve Tech Open Air i Berlin i starten af juli. Jeg har ikke været til nogle af dem tidligere, men TNW ligner noget man har prøvet før (selvom speaker-lineuppet er fornemt).

TOA ser omvendt ud til at være en spøjs kombi af tech, kultur, kunst, samfund og græsrødder, og det er som regel lidt mere udfordrende og underholdende. Så selvom jeg næppe kommer hjem med en masse konkret materiale til senere brug, så håber jeg at 4-5 dage i juli til TOA i Berlins Funkhaus giver ideer, indsigter og inspiration.

Up next Kalender-kaos, afsnit 317 Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste. Ny skabelon Til praktisk orientering: Jeg fifler lige lidt med alternative temaer og skabeloner her på bloggen…
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads