|||

Konferencer

I min tid på Harddisken var jeg heldig at kunne tage på en del konferencer især i udlandet, hvor jeg både fik ny inspiration og muligheden for at lave interviews med mange superspændende mennesker.

Som selvstændig har mulighederne været færre - dels pga økonomien (det er sværere at få en pressebillet, og de gode konferencer koster mange penge), dels pga tid og cost/benefit-analyse:

Det er lidt en mental bremseklods for mig at tænke på, om jeg nu også får nok ud af en given konference - hvis jeg selv skal betale for både billet, rejse og ophold, og hvis jeg ikke umiddelbart planlægger interviews, men “bare” at samle inspiration.

Lige nu overvejer jeg om det er udgiften og besværet værd at smutte til The Next Web i maj i Amsterdam, til gengæld har jeg taget beslutningen om at prøve Tech Open Air i Berlin i starten af juli. Jeg har ikke været til nogle af dem tidligere, men TNW ligner noget man har prøvet før (selvom speaker-lineuppet er fornemt).

TOA ser omvendt ud til at være en spøjs kombi af tech, kultur, kunst, samfund og græsrødder, og det er som regel lidt mere udfordrende og underholdende. Så selvom jeg næppe kommer hjem med en masse konkret materiale til senere brug, så håber jeg at 4-5 dage i juli til TOA i Berlins Funkhaus giver ideer, indsigter og inspiration.

Up next Kalender-kaos, afsnit 317 Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste. Ny skabelon Til praktisk orientering: Jeg fifler lige lidt med alternative temaer og skabeloner her på bloggen…
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh