|||

Kom til at trykke på købeknappen alligevel

For små to uger siden var jeg voldsomt kæk her på bloggen, da jeg (i første omgang) lod kortet blive i lommen og ikke købte en ny stream-boks fra Bluesound.

Det holdt så lige under 14 dage, til lørdag morgen, hvor jeg alligevel gik ned i min lokale Klop og købte den.

Men…hvis jeg nu siger, at jeg er virkelig glad for den, og at det er en tidlig fødselsdagsgave til mig selv, er det så ikke okay?

Up next Solformørkelse fejlskud Dagens arbejdsplads under egen
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh