|||
kinda how i feelkinda how i feel
Up next Gear-shopping Jeg kan stadig huske den lidt pinlige fornemmelse, da jeg for 5-6 års tid siden skulle købe ny støvsuger, og pludselig opdagede at jeg var gået Jeg, en omvandrende kliché Jeg tror egentlig ikke, at min aktuelle weltschmerz skyldes en klassisk sig-ikke-ordet, men det er svært ikke at føle sig lidt ramt…
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side