|||

Keep It lokkede igen

Der findes apps og programmer, som jeg løbende vender tilbage til, fordi de på papiret ser helt fantastiske ud – men som alligevel ender med at skuffe igen og igen.

Keep It er desværre en af den slags apps.

Det er en slags research-app, der kan gemme både webarkiver, pdf’er og Markdown-noter, og den lokker mig med at være en slags lillebror til den overfyldte, men hardcore kapable, DEVONthink.

Keep It er faktisk både overskuelig, lækkert designet og egentlig mere velegnet til mindre relativt begrænsede behov.

Men når jeg så en gang om året liiige skal tjekke, fordi jeg har glemt alt hvad jeg fandt ud af sidst, så falder jeg relativt hurtigt over ting der bare ikke fungerer optimalt for mig.

I går nåede jeg så lige at begynde at håbe (igen), fordi Keep It netop er kommet i en fancy ny version 2.0

Men det tog ikke meget mere end en halv time før jeg blev irriteret over håndteringen af Markdown, at webclipperen ikke kan gemme som andet end pdf (eller web archive), og at det kræver alt for meget klikkeri at bruge selv enkle funktioner.

På den positive side, så fandt jeg ud af det hurtigt og i en trial-version, så jeg ikke brændte $60 af på ingenting.

Tilbage i DEVONthink igen – for nu.

Up next Anders holder Solen Selvmord eller råb om hjælp? Jeg har faktisk tænkt en del over den desperate klimaaktivist Wynn Bruce, der for nogle uger siden valgte at sætte ild til sig selv som en protest
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude