|||

Kan man give op?

Jeg er generelt superfascineret af teknologi, selvom jeg afgjort også er bekymret over alle de negative konsekvenser.

Det er for mig evigt underholdende at læse om dimser, lege med apps og software, drømme scifi-drømme om fantasitske fremtider og så videre.

Men der er dage, hvor jeg mest af alt har lyst til at give op - gå analog og flytte ud i et mikrohus med udsigt over vandet, og ikke lave meget andet end at læse bøger, gå ture og blive mere og mere særling.

Up next Rød mad Parkeret sko
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude