|||
kan du finde atometkan du finde atomet
Up next Hemmelige Æble-tricks Nogle gange er Apple-designerne bare lidt for smarte, og gemmer funktioner så de nærmest er umulige at finde. Case in point: Jeg forsøgte at lave en Jeg tror sgu jeg venter De sidste par år har jeg købt ny iPhone hvert efterår, og jeg synes faktisk det har været nogle solide opdateringer. I år er jeg dog relativt sikker
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh