|||

Jeg tror sgu jeg venter

De sidste par år har jeg købt ny iPhone hvert efterår, og jeg synes faktisk det har været nogle solide opdateringer.

I år er jeg dog relativt sikker på, at jeg nok venter et års tid og springer 12’eren over.

Jeg er ret fjollet med det nye design, men 5G er ret uinteressant endnu, og selvom de som altid har tweaket kameraerne og smidt en ny fræk chip i maven på mobilen og så videre - så er der vist mest tale om en række små forbedringer, der ikke rigtig (for mig) er anledning til at hive kortet frem.

Så medmindre der lige er nogen i familien der melder sig i håbet om at købe min “gamle” iPhone billigt, så gemmer jeg pengene til en ny Mac (og forhåbentlig en ny Padde Pro til foråret).

Vi får se.

Up next Kan du finde atomet Plante
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?