|||

Jeg pjækker ikke, jeg ser tennis

Jeg har været selvstændig i over 3 år, men kan stadig få sådan lidt pjækkekriller i maven når jeg ikke arbejder en fuld dag.

Jeg spår dog, at jeg kommer til at vænne mig til det de næste par uger, hvor jeg er gået igang med at se klassiske tenniskampe fra Wimbledon, hvor de i stedet for at aflyse turneringen helt, har fundet højdepunkter frem fra de sidste mange årtier.

Det er ikke pjæk, det er WimbledonDet er ikke pjæk, det er Wimbledon

Jeg er normalt ikke meget til sportsbold og ser sjældent med, men Wimbledon er 100% nostalgi, så jeg tror jeg hopper med på den særlige udgave af turneringen i år, efter ikke at have set med siden omkring år 2002…

Det betyder, at jeg også kan se frem til gensyn med Borg, Navratilova og Lendl - når ellers der er et par ledige huller i arbejdsdagen.

Up next Hey dig selv Rejse-revival - hjemme igen Så er det blevet tid til sidste opdatering fra min jordomrejse, her 30 år senere. Jeg ankom nemlig tilbage i København den 29. juni 1990 efter knap
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh