|||

Jeg har lært absolut ingenting

Forleden skrev jeg en dybfølt og navlepillende blogpost om min dårlige vane med at bruge masser af tid på at researche gear og ønsker til en ny hobby, kun for kort tid efter at indse at det alligevel ikke er noget for mig…

Og knap nok har jeg sat min guitar til salg i ærgrelse, før jeg finder mig selv i sofaen, blinkende og lidt rundtosset efter 2 timers nørden rundt i såkaldte monokikkerter…

Nu er det ikke fordi jeg forestiller mig, at kikkerter ligefrem skulle være en hobby på linje med LEGO Mindstorm eller at spille guitar, men den dér dybe (men kortvarige) fascination af et eller andet projekt – helst med halvdyrt gear – dén føles ubehageligt velkendt.

Når det er sagt, så kunne jeg nu godt tænke mig sådan en lille letvægts-monokikkert til sommerens vandretur i Tyskland 🔭😎

Up next Nostatrip til SF med HD i 2012 Copenhell - sceneshow-rester på himlen
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde