|||

Jeg har lært absolut ingenting

Forleden skrev jeg en dybfølt og navlepillende blogpost om min dårlige vane med at bruge masser af tid på at researche gear og ønsker til en ny hobby, kun for kort tid efter at indse at det alligevel ikke er noget for mig…

Og knap nok har jeg sat min guitar til salg i ærgrelse, før jeg finder mig selv i sofaen, blinkende og lidt rundtosset efter 2 timers nørden rundt i såkaldte monokikkerter…

Nu er det ikke fordi jeg forestiller mig, at kikkerter ligefrem skulle være en hobby på linje med LEGO Mindstorm eller at spille guitar, men den dér dybe (men kortvarige) fascination af et eller andet projekt – helst med halvdyrt gear – dén føles ubehageligt velkendt.

Når det er sagt, så kunne jeg nu godt tænke mig sådan en lille letvægts-monokikkert til sommerens vandretur i Tyskland 🔭😎

Up next Nostatrip til SF med HD i 2012 Copenhell - sceneshow-rester på himlen
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline