|||

Jeg har fundet på et nyt ord

Nu er jeg så bare i tvivl om, hvorvidt det skal være en podcast, et firma, et hashtag eller bare noget jeg går og siger og håber det vokser ‘organisk’…

Nåja - ordet er (drum-roll, please):

SIMPATIMOJI

Og det er selvfølgelig et portmanteu af simpatico og emoji.

Up next Endnu en app… Man tror det er løgn, men jeg lod mig igen lokke til at købe en app til både iOS og macOS for at udforske mulighederne i timeblocking. Denne gang Alder er en sær ting Her på det seneste har det slået mig, at 47 åbenbart er den alder, hvor jeg synes jeg for alvor er ved at blive senior-agtig. Det er lige i den
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak