|||

Jeg er på jakke-jagt…

…og nåede at forelske mig i denher.

Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro…

Yikes.

Up next Hashtag lommegate Det er absolut ikke første gang jeg tænker over problemet med manglende lommer i mobilstørrelse. Og det har selvfølgelig især været diskuteret i Tilføjelse til 2020-motto I de sidste par dage har jeg været alvorligt tilbøjelig til at falde ned i nogle af de der research-huller, hvor jeg mere eller mindre fortvivlet
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline