|||
jeg elsker dråber på bladejeg elsker dråber på blade
Up next DAGE I NORDVEST Jeg har ryddet op i mit Google-drev og fundet nogle sære, gamle dokumenter. Et af dem var citater som Henrik Føhns og jeg havde hørt i København NV, Det er svært at spå etc. etc. Ray Kurzweil er berømt og berygtet for sine forudsigelser om den teknologiske udvikling. Han har haft nogle gode træffere, men er han ved at miste
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen