|||
jeg elsker dråber på bladejeg elsker dråber på blade
Up next DAGE I NORDVEST Jeg har ryddet op i mit Google-drev og fundet nogle sære, gamle dokumenter. Et af dem var citater som Henrik Føhns og jeg havde hørt i København NV, Det er svært at spå etc. etc. Ray Kurzweil er berømt og berygtet for sine forudsigelser om den teknologiske udvikling. Han har haft nogle gode træffere, men er han ved at miste
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde