|||

iPhone-fotografering i den tunge klasse

Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen!

Jeg synes i al ubeskedenhed, at jeg fra tid til anden får taget nogle anstændige fotos med min mobil, og jeg hygger mig med mine Moment-linser når jeg vil lege lidt.

Men finalister og vindere i IPP demonstrerer, at det nok handler mere om fotografen end kameraet - øj, de er dygtige!

Up next Gåtur Og så er det afsted på Årets GåTurTon - den efterhånden traditionelle maraton-vandretur! I år er det Hundested-Gilleleje plus en lille omvej så På besøg i det gamle moderskib I dag var jeg lige ude forbi DR for at indtale et par dokumentarer - en lille sidegesjæft jeg synes er både hyggelig og interessant. (Parantetisk:
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde