|||

iPhone-fotografering i den tunge klasse

Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen!

Jeg synes i al ubeskedenhed, at jeg fra tid til anden får taget nogle anstændige fotos med min mobil, og jeg hygger mig med mine Moment-linser når jeg vil lege lidt.

Men finalister og vindere i IPP demonstrerer, at det nok handler mere om fotografen end kameraet - øj, de er dygtige!

Up next Gåtur Og så er det afsted på Årets GåTurTon - den efterhånden traditionelle maraton-vandretur! I år er det Hundested-Gilleleje plus en lille omvej så På besøg i det gamle moderskib I dag var jeg lige ude forbi DR for at indtale et par dokumentarer - en lille sidegesjæft jeg synes er både hyggelig og interessant. (Parantetisk:
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot