|||

Intro-vært

I dag har jeg for tredje gang på en uges tid været vært på en lille scene på en teknologi-messe (sammen med to andre), og har haft et par håndfulde gæster på besøge foran mikrofonerne.

Det har fået mig til igen at tænke lidt over, hvordan man bliver opfattet af folk - som udadvendt og ekstrovert, eller som indadvendt og introvert?

Og det lidt specielle ved mig, tror jeg, som mange har lidt svært ved at forstå, er at jeg egentlig er temmelig (for ikke at sige meget) introvert, men samtidig har det fint med at stå på en scene og “optræde.”

Det har nok noget at gøre med, at der er faste rammer og en slags ‘kontrakt’, og det ikke bare er fri leg og socialt samvær (som jeg ikke synes er så sjovt).

Det passer nok også ganske godt med, at jeg har været radiovært, hvor jeg jo på den ene side taler til mange (nogle gange rigtig mange) mennesker, men på den anden side er alene eller næsten alene i studiet, og ikke behøver være selskabelig.

Up next Shrooms Mini-kontor
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh