|||

Ikke varm, men dog lun

Der har været meget snak om at de nye MacBooks er så energieffektive at de sjældent bliver varme, og at de så godt som aldrig sætter gang i ventilatoren.

Det er også min oplevelse, meeeen:

Når man synkroniserer i omegnen af 1.2 Terabyte fra Dropbox, så kan man nu godt mærke at maskinen bliver lidt lun… 🔥

Up next “Ikke påvist” Første test - tjek. En mere på onsdag… Jeg gik fri i denne omgang-3
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?