|||

Ikke varm, men dog lun

Der har været meget snak om at de nye MacBooks er så energieffektive at de sjældent bliver varme, og at de så godt som aldrig sætter gang i ventilatoren.

Det er også min oplevelse, meeeen:

Når man synkroniserer i omegnen af 1.2 Terabyte fra Dropbox, så kan man nu godt mærke at maskinen bliver lidt lun… 🔥

Up next “Ikke påvist” Første test - tjek. En mere på onsdag… Jeg gik fri i denne omgang-3
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning