|||

Hvornår skal jeg påmindes?

Det sker ikke så tit, at jeg fanger Apple-apps i deciderede bugs.

Der er ofte features jeg savner eller småting jeg ville ønske var designet anderledes, men altså sjældent klare fejl.

I dag forsøgte jeg dog at ændre en todo i Reminders på min Padde, og blev mødt af denne mildest talt mangelfulde kalender.

Hvornår, sagde du?Hvornår, sagde du?

Den dukker kun op i portræt-format, og ikke på iPhone, i øvrigt.

Nu prøver jeg så at finde ud af, om der er en bare nogenlunde tilgængelig måde at lade Apple vide, at der altså er en lille fejl her…

Up next vand, glas, sol Vest på Jeg har lidt en taske- og lomme-fetich, som gør at jeg har købt alt for mange rygsække, små ‘packing cubes’, gearbags og så videre. Jeg kan også
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?