|||

Hvor…

…min pakke med nyt, spændende podcast-gear befinder sig lige nu…

Jeg kan næsten ikke vente!

Up next EFF arkiv Jeg skal også lige prøve at embedde et tweet. Og det virker passende at vælge et til EFF, en af mine all-time favorit-organisationer 😃 For 28 Stadig lidt at lære Det er dejligt enkelt at fifle med txt-filer og sådan - men der er vist lige nogle formaterings-tricks jeg skal lære, så mine posts bliver korrekt
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist