|||

Hvor…

…min pakke med nyt, spændende podcast-gear befinder sig lige nu…

Jeg kan næsten ikke vente!

Up next EFF arkiv Jeg skal også lige prøve at embedde et tweet. Og det virker passende at vælge et til EFF, en af mine all-time favorit-organisationer 😃 For 28 Stadig lidt at lære Det er dejligt enkelt at fifle med txt-filer og sådan - men der er vist lige nogle formaterings-tricks jeg skal lære, så mine posts bliver korrekt
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh