|||

Hvis jeg vandt i Lotto…

Jeg er tydeligvis ved at blive gammel og glemsom. Men jeg nærmer mig også med hastige skridt at fylde tin (#grundstofdag).

I dag sad jeg for stjernerne må vide hvilken gang og dimsede med arbejdsflow – mere specifikt håndtering af artikler, highlights og noter i min research – og var igen sur over at hverken Instapaper, Pocket, Goodlinks, Abyss eller Articles passer helt perfekt til mine ønsker.

Og så tænkte jeg, at hvis jeg vandt en masse millioner i Lotto, Så ville jeg (blandt meget andet) købe Instapaper-appen, sætte gang i udviklingen igen, og stjæl..undskyld, lade mig inspirere af de bedste features fra de andre apps, og samle dem i én read-later-app to rule them all.

Anyway, så var det at jeg opdagede at jeg havde fået præcis samme tanke sidste år, og dælme oven i købet skrevet samme blogpost om det…

Gammel og glemsom, som sagt.

Up next Arbejdsflow-planlægning, del 17 Ja, så har jeg for 17. gang (i år) brugt alt for mange timer på ikke at finde en løsning på hvordan jeg kan tilrettelægge mit arbejdsflow til 50-75 For en måneds tid siden lagde jeg kortene på bordet og fortalte at jeg var igang med en slags slankekur. Den korte version er, at jeg i nogle
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?