|||

Hvis jeg vandt i Lotto…

Jeg er tydeligvis ved at blive gammel og glemsom. Men jeg nærmer mig også med hastige skridt at fylde tin (#grundstofdag).

I dag sad jeg for stjernerne må vide hvilken gang og dimsede med arbejdsflow – mere specifikt håndtering af artikler, highlights og noter i min research – og var igen sur over at hverken Instapaper, Pocket, Goodlinks, Abyss eller Articles passer helt perfekt til mine ønsker.

Og så tænkte jeg, at hvis jeg vandt en masse millioner i Lotto, Så ville jeg (blandt meget andet) købe Instapaper-appen, sætte gang i udviklingen igen, og stjæl..undskyld, lade mig inspirere af de bedste features fra de andre apps, og samle dem i én read-later-app to rule them all.

Anyway, så var det at jeg opdagede at jeg havde fået præcis samme tanke sidste år, og dælme oven i købet skrevet samme blogpost om det…

Gammel og glemsom, som sagt.

Up next Arbejdsflow-planlægning, del 17 Ja, så har jeg for 17. gang (i år) brugt alt for mange timer på ikke at finde en løsning på hvordan jeg kan tilrettelægge mit arbejdsflow til 50-75 For en måneds tid siden lagde jeg kortene på bordet og fortalte at jeg var igang med en slags slankekur. Den korte version er, at jeg i nogle
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh