|||

Hvad skal du lave efter apokalypsen

Min kontorkammerat Søren og jeg talte for nylig om, hvad vi mon kan bidrage med når Klimapokalypsen(tm) for alvor har omkalfatret samfundet som vi kender det? Og personligt har jeg som halvuddannet litteratur- og medievidenskabsmand med 10 tommelfingre nok ikke supermeget at byde på.

Når jeg ser katastrofe- eller zombiefilm er jeg mig altid meget bevidst om, at jeg ville ryge i første runde. Det er ikke mig der får en gammel bil til at køre på solkraft, bygger et tiny home i en trætop, eller laver en kortbølgeradio af konservesdåser og en HP-lommeregner fra 80’erne.

Jeg har svært ved at forestille mig, at det vil være efterspurgt at kunne lave en tekstanalyse af Mary Shelley’s Frankenstein når vandstanden er steget adskillige meter, eller at jeg vil blive bedt om at gennemgå Rigets markedsføringskampagne, mens de slås i gaderne om toiletpapir og gær.

Jeg tror bare jeg stille sætter mig i et hjørne og læser en bog, mens det hele falder sammen.

Up next Regntæt jakke Mediedistraktioner Jeg gentager sikkert bare noget en masse andre har sagt, men: Kunne vi (både regeringen og medierne) for pokker ikke holde op med at spilde tiden
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh