|||

Hvad skal du lave efter apokalypsen

Min kontorkammerat Søren og jeg talte for nylig om, hvad vi mon kan bidrage med når Klimapokalypsen(tm) for alvor har omkalfatret samfundet som vi kender det? Og personligt har jeg som halvuddannet litteratur- og medievidenskabsmand med 10 tommelfingre nok ikke supermeget at byde på.

Når jeg ser katastrofe- eller zombiefilm er jeg mig altid meget bevidst om, at jeg ville ryge i første runde. Det er ikke mig der får en gammel bil til at køre på solkraft, bygger et tiny home i en trætop, eller laver en kortbølgeradio af konservesdåser og en HP-lommeregner fra 80’erne.

Jeg har svært ved at forestille mig, at det vil være efterspurgt at kunne lave en tekstanalyse af Mary Shelley’s Frankenstein når vandstanden er steget adskillige meter, eller at jeg vil blive bedt om at gennemgå Rigets markedsføringskampagne, mens de slås i gaderne om toiletpapir og gær.

Jeg tror bare jeg stille sætter mig i et hjørne og læser en bog, mens det hele falder sammen.

Up next Regntæt jakke Mediedistraktioner Jeg gentager sikkert bare noget en masse andre har sagt, men: Kunne vi (både regeringen og medierne) for pokker ikke holde op med at spilde tiden
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist