|||

Hvad er film?

Jeg er begyndt at lytte podcasten “Films To be Buried With” med Brett Goldstein, manusforfatter på Ted Lasso og manden der på helt fænomenal vis inkarnerer Roy Kent i samme serie.

Podcasten handler egentlig om at få gæsterne til at tale om livet og døden ved at bede dem om at fortælle om film, der har spillet en rolle i deres liv.

Det fungerer næsten overraskende godt – måske også fordi Brett er ekstremt charmerende, følsom og vidende.

Nåmen, i denne episode lykkes det Pete Holmes at indfange virkelig meget af filmens væsen - hvorfor vi ser film, hvorfor film kan være en stor oplevelse (og hvorfor man ikke altid bare skal jappe løs om filmen lige når man er kommet ud af biffen).

Jeg kender ikke Pete Holmes, og det er i øvrigt ikke alt han ellers siger i episoden jeg er enig i. Men her synes jeg godt nok han nailer den…

Lyt med fra ca 11.30 og 4 minutter 🎧

Up next Aften ved Kerteminde Dagens arbejdsplads – set fra operatørrummet
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft