|||

Hvad er film?

Jeg er begyndt at lytte podcasten “Films To be Buried With” med Brett Goldstein, manusforfatter på Ted Lasso og manden der på helt fænomenal vis inkarnerer Roy Kent i samme serie.

Podcasten handler egentlig om at få gæsterne til at tale om livet og døden ved at bede dem om at fortælle om film, der har spillet en rolle i deres liv.

Det fungerer næsten overraskende godt – måske også fordi Brett er ekstremt charmerende, følsom og vidende.

Nåmen, i denne episode lykkes det Pete Holmes at indfange virkelig meget af filmens væsen - hvorfor vi ser film, hvorfor film kan være en stor oplevelse (og hvorfor man ikke altid bare skal jappe løs om filmen lige når man er kommet ud af biffen).

Jeg kender ikke Pete Holmes, og det er i øvrigt ikke alt han ellers siger i episoden jeg er enig i. Men her synes jeg godt nok han nailer den…

Lyt med fra ca 11.30 og 4 minutter 🎧

Up next Aften ved Kerteminde Dagens arbejdsplads – set fra operatørrummet
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak