|||

Hjemmestudie og livetransmission

Jeg var gæst i P4 i morges, bare 5 minutter om noget sports-tracking og den slags, men synes det var lidt cool at kunne være direkte igennem hjemmefra, med noget der mindede om studiekvalitet.

Jeg brugte Report-IT-appen fra Tieline til at koble mig på en P4-server, og så havde jeg sluttet min fine Neumann-mikrofon til iPad’en via mit Centrance MicPort2-interface, og så var der altså rimelig meget hul igennem…

Det er sgudda lidt sejt 😃🎤

Hjemmestudie-elementerHjemmestudie-elementer

Up next Y2K+20 Jeg går i disse dage og tænker på, at vi for 20 år siden var ved at gå til i apokalyptiske År 2000-scenarier, med den (mytiske?) Y2K-bug som det Rumskalaer Nu laver jeg jo en del rumstof for tiden - naturligvis først og fremmest i podcasten RumSnak - og derfor lægger jeg mere mærke til de fine rum-links
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side