|||

Hi-tech lydrør

Okay, det her er bare en lille test for at se om Blot-blog-værktøjet også kan klare at embedde lydfiler?

Det er ikke officielt understøttet ligesom YouTube-videoer og tweets, men nu prøver vi lige med noget html-værk.

Orv, manner, hør ekkoet

Lydrør. Foto: Line HviidLydrør. Foto: Line Hviid

Værsgo.

Up next Busy busy Pyha. Det har været nogle pressede uger. Men heldigvis har det også været sjovt. Masser af fine opgaver, en god ny aftale, to live Jeg søgte et job For nylig søgte jeg et job. Jeg fik det ikke. Men det er okay. For jeg lærte en masse af processen, som har givet mig inspiration til fremtiden 😉
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude