|||

Hi-tech lydrør

Okay, det her er bare en lille test for at se om Blot-blog-værktøjet også kan klare at embedde lydfiler?

Det er ikke officielt understøttet ligesom YouTube-videoer og tweets, men nu prøver vi lige med noget html-værk.

Orv, manner, hør ekkoet

Lydrør. Foto: Line HviidLydrør. Foto: Line Hviid

Værsgo.

Up next Busy busy Pyha. Det har været nogle pressede uger. Men heldigvis har det også været sjovt. Masser af fine opgaver, en god ny aftale, to live Jeg søgte et job For nylig søgte jeg et job. Jeg fik det ikke. Men det er okay. For jeg lærte en masse af processen, som har givet mig inspiration til fremtiden 😉
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh